5/5
BETYG: 10/10
(0 omdömen)

Alla omdömen

    Antal omdömen: 0

Skriv en omdöme

E-postadress och beställningsnummer kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Jag godkänner användarvillkoren och sekretesspolicyn genom att publicera denna recension. Jag förklarar också att jag har haft en faktisk erfarenhet av detta företag.
Tack för att du skickar in din omdöme!

Emma Madrass

Emma Madrass är en svensk gren av det globalt erkända Emma Sleep Company, känt för sina prisbelönta madrasser som är utformade för att förbättra sömnkvaliteten. Emma Original-madrassen har fått många utmärkelser för sin komfort och sitt stöd och har utsetts till ”Bäst i test” av Testfakta i flera europeiska länder, inklusive Sverige. Emmas produktsortiment omfattar Emma Original memory foam-madrass, hybridmadrasser, sängramar, kuddar och sängtillbehör. De erbjuder en provperiod på 100 nätter, vilket gör det möjligt för kunderna att testa madrasserna hemma, med möjlighet till gratis retur om de inte är nöjda. Emma ger dessutom 10 års garanti på sina madrasser, vilket säkerställer kundernas långsiktiga förtroende för deras hållbarhet och kvalitet. Företaget betonar användningen av avancerade material och tekniker, till exempel Airgocell®-skum, som hjälper till att reglera temperaturen och ger utmärkt tryckavlastning. Deras madrasser är utformade för att passa alla kroppstyper och sovställningar, vilket gör dem till ett mångsidigt val för ett brett spektrum av sovande.

Dela den här sidan

Omdömen om detta företag

Här kan du läsa autentiska recensioner från andra om deras erfarenheter av Emma Madrass. Bli den första att skriva en recension om detta företag!

Läs fler omdömen:

Kommer du också att skriva en omdöme?

Vill du dela din beställningsupplevelse från Emma Madrass med oss, eller vill du hellre läsa recensioner från andra kunder innan du bestämmer dig för att köpa? Läs oberoende recensioner från riktiga kunder och avgör om du tycker att Emma Madrass är en pålitlig butik. Dela din erfarenhet i en recension om du har köpt något från Emma Madrass. Berätta för oss hur din beställning gick, från köp till leverans och eventuella reklamationer eller garantier. Hjälp andra att göra rätt val genom att dela dina negativa och positiva erfarenheter. Ju fler recensioner vi kan samla in, desto bättre och mer komplett blir bilden av Emma Madrass. Vi kan hjälpa andra att göra rätt val.

Betyg och recensioner granskas, och falska betyg och recensioner tas bort i så stor grad som möjligt. Vi värdesätter oberoende och uppriktiga erfarenheter så att alla kan bilda sig en ärlig och pålitlig bild. Om du har kunnat göra ett val efter att ha läst dessa recensioner och har lagt en beställning med Emma Madrass, vänligen lämna din åsikt och hjälp andra att göra sitt val.

Läs omdömen och se Emma Madrass

Emma Madrass

För att ge dig en bättre service använder vi cookies och liknande tekniker. Cookies tillåter oss och tredje part att spåra ditt internetbeteende på vår webbplats. Om du fortsätter att surfa på vår webbplats antar vi att du godkänner detta. Vill veta mer? Läs vår Sekretesspolicy.