5/5
BETYG: 10/10
(0 omdömen)

Alla omdömen

    Antal omdömen: 0

Skriv en omdöme

E-postadress och beställningsnummer kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Jag godkänner användarvillkoren och sekretesspolicyn genom att publicera denna recension. Jag förklarar också att jag har haft en faktisk erfarenhet av detta företag.
Tack för att du skickar in din omdöme!

Mr Schack

MrSchack är en onlinebutik som specialiserar sig på schackspel och tillbehör, grundad av entusiasterna Mattias Lundqvist och David Carlson i Göteborg. Plattformen skapades för att göra kvalitetsschackspel lättillgängliga för alla, från nybörjare till erfarna spelare, och för att uppmuntra användningen av schackbräden som dekorativa föremål i hemmen. De erbjuder ett brett urval av schackprodukter, inklusive hopfällbara schackspel, magnetiska schackspel, schackbräden, pjäser och olika tillbehör. Varje schackbräde i deras exklusiva kollektion är perfekt för spelare på alla nivåer. Deras mission är att göra schack tillgängligt för alla och att marknadsföra det som ett vackert tillskott till alla heminredningar. Grundarnas passion för schack, från att lära sig i unga år till att upptäcka en lucka på onlinemarknaden för schackspel av hög kvalitet, ledde till skapandet av MrSchack. De vill dela med sig av den glädje och gemenskap som schack kan ge, och lyfta fram spelets strategiska djup och skönhet.

Dela den här sidan

Omdömen om detta företag

Här kan du läsa autentiska recensioner från andra om deras erfarenheter av Mr Schack. Bli den första att skriva en recension om detta företag!

Läs fler omdömen:

Kommer du också att skriva en omdöme?

Recensioner och betyg från riktiga kunder av Mr Schack är oerhört hjälpsamma för att bedöma om detta företag är rätt för dig. Våra recensioner är från riktiga kunder och kontrolleras manuellt. På så sätt kan du vara säker på att både de bra och dåliga recensionerna målar upp en rättvis bild av Mr Schack. Är företaget pålitligt, fungerar rabattkoderna och håller de leveranstiden?

Har du även erfarenhet av företaget vill vi gärna höra vad du tycker om det. På så sätt kan du hjälpa andra kunder i framtiden att få en uppfattning om vad de kan förvänta sig innan de beställer. Riktiga recensioner från riktiga kunder är oumbärliga för att ta reda på om företag gör som de säger och om du kan beställa säkert och pålitligt.

Läs omdömen och se Mr Schack

Mr Schack

För att ge dig en bättre service använder vi cookies och liknande tekniker. Cookies tillåter oss och tredje part att spåra ditt internetbeteende på vår webbplats. Om du fortsätter att surfa på vår webbplats antar vi att du godkänner detta. Vill veta mer? Läs vår Sekretesspolicy.