5/5
BETYG: 10/10
(0 omdömen)

Alla omdömen

    Antal omdömen: 0

Skriv en omdöme

E-postadress och beställningsnummer kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Jag godkänner användarvillkoren och sekretesspolicyn genom att publicera denna recension. Jag förklarar också att jag har haft en faktisk erfarenhet av detta företag.
Tack för att du skickar in din omdöme!

Wood Belt

Woodbelt.eu har en innovativ inställning till modeaccessoarer och kombinerar unika träspännen med hållbara material för att skapa en mångsidig kollektion för både män och kvinnor. Sortimentet omfattar bälten i olika bredder och material som flätad bomull, kork, hampa och olika typer av läder, inklusive vegetabiliskt garvat och NUO-textilalternativ. Detta engagemang för hållbarhet sträcker sig till deras väskkollektioner, som Galapagos och Huascaran, som visar deras engagemang för miljövänligt mode. Varumärket utmärker sig för sitt modeetos med fokus på social påverkan och miljövård. Woodbelt.eu:s produkter är inte bara utformade för att vara biologiskt nedbrytbara, vilket garanterar ett minimalt miljöavtryck, utan de förkroppsligar också kärnan i impact fashion genom att bedöma hur deras stil påverkar naturen. Deras deltagande i globala modeevenemang som New York Fashion Week och Berlin Luxiders understryker deras roll i att sätta modetrender samtidigt som de förblir trogna sitt uppdrag om hållbarhet. Woodbelt.eu:s historia handlar om att skapa meningsfull påverkan genom mode. De betonar en icke-vinstdrivande mentalitet och strävar efter att anställa underprivilegierade samhällen och kombinera unik design med socialt ansvar. Detta tillvägagångssätt gör Woodbelt.eu inte bara till ett pålitligt varumärke inom hållbart mode, utan också till en berättelse om vision, värderingar, ambition och betydande inverkan på samhället och planeten.

Dela den här sidan

Omdömen om detta företag

Här kan du läsa autentiska recensioner från andra om deras erfarenheter av Wood Belt. Bli den första att skriva en recension om detta företag!

Läs fler omdömen:

Kommer du också att skriva en omdöme?

Recensioner och betyg från riktiga kunder av Wood Belt är oerhört hjälpsamma för att bedöma om detta företag är rätt för dig. Våra recensioner är från riktiga kunder och kontrolleras manuellt. På så sätt kan du vara säker på att både de bra och dåliga recensionerna målar upp en rättvis bild av Wood Belt. Är företaget pålitligt, fungerar rabattkoderna och håller de leveranstiden?

Har du även erfarenhet av företaget vill vi gärna höra vad du tycker om det. På så sätt kan du hjälpa andra kunder i framtiden att få en uppfattning om vad de kan förvänta sig innan de beställer. Riktiga recensioner från riktiga kunder är oumbärliga för att ta reda på om företag gör som de säger och om du kan beställa säkert och pålitligt.

Läs omdömen och se Wood Belt

Wood Belt

För att ge dig en bättre service använder vi cookies och liknande tekniker. Cookies tillåter oss och tredje part att spåra ditt internetbeteende på vår webbplats. Om du fortsätter att surfa på vår webbplats antar vi att du godkänner detta. Vill veta mer? Läs vår Sekretesspolicy.