1/5
BETYG: 2/10
(1 omdöme)

Alla omdömen

    Antal omdömen: 1
  1. Betyg:

    2
    Undiv/ bedrägeri
    helt värdelöst kundtjänst de vill inte hjälpa och svarar 1 gång i vecka och sen ignorerar de dig bara.
    Undvik
    0

    0

    Du har redan röstat!

    Svara

Skriv en omdöme

E-postadress och beställningsnummer kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Jag godkänner användarvillkoren och sekretesspolicyn genom att publicera denna recension. Jag förklarar också att jag har haft en faktisk erfarenhet av detta företag.
Tack för att du skickar in din omdöme!

Made4you

Made4y.se är en onlinebutik som erbjuder ett urval av blomsterarrangemang för olika tillfällen. Plattformen kännetecknas av att buketterna levereras i specialförpackningar, framför allt presenteras blommorna i en låda. Förpackningen är inte bara funktionell, utan också utformad för att kapsla in doften av de färska blommorna så att mottagaren kan uppleva doften när han eller hon öppnar lådan. De tillfällen som Made4y.se erbjuder är många och varierande. De inkluderar, men är inte begränsade till, kärleksförklaringar, gratulationer, kondoleanser och önskningar om ett snabbt tillfrisknande. Utöver dessa kategorier erbjuder de också en rad presentförpackningar. Dessa boxar är fyllda med en rad olika saker, varav vissa har en gourmetvinkel, till exempel de med italienska smaker, medan andra är mer tematiska, till exempel ”Grillmästaren” eller ”Presentlåda Tonic”.

Dela den här sidan

Omdömen om detta företag

Här kan du läsa autentiska recensioner från andra om deras erfarenheter av Made4you. Det genomsnittliga betyget 2/10 är baserat på 1 verifierad omdöme med 1 av 5 stjärnor.

Läs fler omdömen:

Kommer du också att skriva en omdöme?

Läs erfarenheter och recensioner om Made4you för att hjälpa dig med ditt val. Personer som har gjort ett köp lämnar sina åsikter och erfarenheter i en recension för att hjälpa andra i deras köpprocess. Om du har köpt något från Made4you, vänligen lämna en recension så att bilden blir så pålitlig och komplett som möjligt. Dela din upplevelse genom att berätta om din beställning, från köp till leverans, och hur eventuella klagomål eller garantier hanterades.

För att säkerställa oberoende och ärliga recensioner kontrolleras och eventuellt modereras alla recensioner för falska och felaktiga uppgifter. En recension hjälper till att välja eller inte välja en viss webbshop. Både positiva och negativa upplevelser är viktiga för att få en fullständig överblick. Ju fler recensioner, desto lättare är det att göra ett val.

Läs omdömen och se Made4you

Made4you

För att ge dig en bättre service använder vi cookies och liknande tekniker. Cookies tillåter oss och tredje part att spåra ditt internetbeteende på vår webbplats. Om du fortsätter att surfa på vår webbplats antar vi att du godkänner detta. Vill veta mer? Läs vår Sekretesspolicy.